CHOCOA TRADE FAIR
Datum: 22 – 23 februari 2018
Tijd: 09.30 – 17.30 uur
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam

Boek je vlucht online met Air France KLM en ontvang speciale Chocoa tarieven.

Tickets

trade fair

Wil je direct van cacaoboeren kopen maar weet je niet precies waar te beginnen? Heb je cacao producten nodig of wil je meer leren over het maken van je eigen chocolade? Ben je op zoek naar netwerk- en zakenmogelijkheden in de cacaosector? Dan is de Chocoa Trade Fair absoluut interessant voor jou!

Ontmoet producenten van cacao en cacaoproducten, chocolademakers, handelaren, dienstverleners en materiaalproducenten. Cacao van uit de hele wereld is beschikbaar, van Afrika, Latijns-Amerika tot aan de Caraïben en Azië. Ook de genomineerden en winnaars van de Cocoa of Excellence competitie zijn aanwezig. Of je nu een bestaande chocoladeproducent bent die op zoek is naar nieuwe bronnen of een ambachtelijke bean-to-bar chocolademaker, Chocoa is de plek om in contact te komen met de juiste mensen en om op de hoogte blijven van de laatste trends.

De Chocoa Trade Fair is een handelsbeurs om cacaoboeren, chocolademakers, importeurs, materiaalproducenten en andere belanghebbenden met elkaar in contact te brengen. Vind mainstream of fine flavour cacao uit diverse landen, inclusief Ghana, Ivoorkust, Congo, Madagaskar, Liberia, Guatemala, Venezuela, Costa Rica, Colombia, Bolivia, Mexico, Peru, Haïti of de Dominicaanse Republiek. Bekijk hier de Chocoa Trade Fair Brochure 2017.

Combineer je bezoek aan de Trade Fair met:

Chocoa 2018 zal 150 standhouders en 10.000 bezoekers verwelkomen. Ook vindt de eerste live cacao veiling plaats. Matchmaking services, pop up cacao presentaties, live cooking en rondleidingen over de Trade Fair. Bekijk hier het volledige programma.

Standhouders
Chocolates el Rey (Venezuela) – Pongarbel S.A. (Ecuador) – Mucho Chocolate (Mexico) – Peruvian Pavillion (Peru) – ProEcuador (Ecuador) – Control Union Certifications B.V. (Netherlands) – Ingemann Fine Cocoa (Nicaragua) – Royal Duyvis Wiener (Netherlands) – F.B.M. SRL (Italy) – ABOCFA (Ghana) – DZB Leiden (Netherlands) – Cocoatown (USA) – Tricocoa (Venezuela) – Selmi SRL (Italy) – The Cocoa Family (Dominican Republic) – Bohnkaf-Kolonial GmbH (Germany) – Mucho Mexico (Mexico) – CWT Commodities (Netherlands) – Chocolatemakers (Netherlands) – 12Tree (Germany) – Amazing Cacao (Russia) – ESAICA Venezuelan Cocoa (Venezuela) – Amandino (Belgium) – Gedaylaca (Venezuela) – Zarahemla (Venezuela) – Chocolates Baure (Bolivia) – Lareka (Netherlands) – Caotech B.V. (Netherlands) – Nature International Group S.L. (Spain) – ASOARHUACO (Colombia) – Cacaotales (Peru) – Chocolate Tree (Schotland) –

Matchmaking
Haal alles uit je bezoek aan de Trade Fair door alvast je afspraken vooraf in te plannen met de juiste partners. Vul het online matchmaking tool in, deel je contactgegevens met andere professionals en spreek af op Chocoa Trade Fair.

Programma

cacao beurs

CACAO, MACHINES, DIENSTVERLENING EN MEER

Matchmaking

NIEUWE ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

European Market Academy

BEZOEKEN, NETWERKEN, LEREN

Tijdens de European Markets Academy nemen we je mee op een reis door het hart van de cacao-industrie in Amsterdam. De dag start met een workshopprogramma in de Beurs van Berlage waar je leert over de Europese kwaliteitsmarkt op het gebied van chocolade.

Na de seminars bezoeken we de haven van Amsterdam voor een toer door een van de cacao-warenhuizen. Hier krijgen we een Nederlandse lunch. Hierna eindigen we het programma met een tour door een van de cacao-verwerkingsinstallaties. Zie hier het programma van 2017.

CHOCOLATE MAKERS' FORUM

SEMINARS AND DISCUSSIONS

Je eigen chocolade maken: het is een proces dat veel precisie en behendigheid vereist. Maar de markt voor bijzondere chocolade blijft groeien en en steeds meer chocolademakers zijn betrokken in het bean-to-bar proces. Hoe selecteer je goede cacaobonen? Waar koop je ze? Waar vind je het beste recept en de beste apparatuur om chocolade te maken? En hoe verkoop je die heerlijke zelfgemaakte chocolade?

Tijdens de seminars van van het Forum wordt je meegenomen in de wereld van kleine chocolademakers. Er wordt gekeken naar oplossingen voor praktische problemen en inspireert je om je eigen chocolade te maken. Bekijk het voorlopige programma van het Chocolate Makers' Forum.

Meer dan 70 stands op de trade fair, uit vele origines waaronder; Ghana, Côte d’Ivoire, the Congo, Madagascar, Liberia, Guatemala, Venezuela, Costa Rica, Colombia, Bolivia, Mexico, Peru, India, Haïti, Dominican Republic.    

Bekijk het overzicht in de Chocoa Trade Fair Brochure 2017

Koop hier tickets