Trade fair
21-22 Feb 2019
Beurs van berlage
Amsterdam

CHOCOA TRADE FAIR
Datum: 21 – 22 februari 2019
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam

Boek je vlucht online met Air France KLM en ontvang speciale Chocoa tarieven.

Tickets
Prijzen

 

Bezoek je Chocoa per vlucht of ben je op zoek naar een hotel? Profiteer van speciale Chocoa kortingen op Air France KLM en verschillende hotels.

Hotels
Vluchten

trade fair

Wil je direct van cacaoboeren kopen maar weet je niet precies waar te beginnen? Heb je cacao producten nodig of wil je meer leren over het maken van je eigen chocolade? Ben je op zoek naar netwerk- en zakenmogelijkheden in de cacaosector? Dan is de Chocoa Trade Fair absoluut interessant voor jou!

Ontmoet producenten van cacao en cacaoproducten, chocolademakers, handelaren, dienstverleners en materiaalproducenten. Cacao van uit de hele wereld is beschikbaar, van Afrika, Latijns-Amerika tot aan de Caraïben en Azië. Ook de genomineerden en winnaars van de Cocoa of Excellence competitie zijn aanwezig. Of je nu een bestaande chocoladeproducent bent die op zoek is naar nieuwe bronnen of een ambachtelijke bean-to-bar chocolademaker, Chocoa is de plek om in contact te komen met de juiste mensen en om op de hoogte blijven van de laatste trends.

De Chocoa Trade Fair is een handelsbeurs om cacaoboeren, chocolademakers, importeurs, materiaalproducenten en andere belanghebbenden met elkaar in contact te brengen. Vind mainstream of fine flavour cacao uit diverse landen, inclusief Ghana, Ivoorkust, Congo, Madagaskar, Liberia, Guatemala, Venezuela, Costa Rica, Colombia, Bolivia, Mexico, Peru, Haïti of de Dominicaanse Republiek.

Combineer je bezoek aan de Trade Fair met:

Chocoa 2019 zal 150 standhouders en 9.000 bezoekers verwelkomen. Ook vindt, na een groot succes in 2018, weer een live cacao veiling plaats. Matchmaking services, pop up cacao presentaties, live cooking en rondleidingen over de Trade Fair zullen het programma compleet maken!

2018 Standhouders

“Smells like Chocolate” – Book Project – 12Tree (Germany) – ABOCFA (Ghana) – Alkimia (Premio Real Agronegocios SAC) (Peru) – Amazing Cacao (Rusland) – ASOARHUACO (Colombia) – Asoc. De Productores Cacao Vrae (Peru) – Bakery Institute – Bohnkaf-Kolonial GmbH & Co. KG (Germany) – CAC Alto Urubamba Ltda (Peru) – Cacao Export SA (Ecuador) – Cacao Hunters (Colombia)- Cacao Latitudes (UK) – Cacaotales (Peru) – CAOTECH B.V. – Casa Qoya (Peru) – Chocolate Baure (Bolivia) – Chocolate San Jose (Ecuador) – Chocolate Tree (Scotland) – Chocolatemakers – Chocolates El Rey (Venezuela) – Cocoa Family (Dominican Republic) – Cocoa Festival ETI-ONI (Nigeria) – Cocoa of Excellence (France) – Cocoa Origins – Cocoa Premium (Venezuela) – Cocoanect – CocoaTown (USA) – Color Cacao (Colombia) – Control Union Certifications B.V.  – CWT Commodities – Daarnhouwer – Diamond Custom Machines (USA) – DZB Leiden- Ecommodities SAC (Peru) – Ecomtrading (CAFETERIA AMAZONICA SAC) (Peru) – Ecosphere+ – Ecuador Cacao Cayapas (Ecuador)- Equiori (Colombia) – ESAICA (Venezuela) – F.B.M. SRL (Italy) – Farmerline (Ghana) – Fedecacao (Colombia) – GEDAYLACA (Venezuela) – Grupo Biz Colombia (Colombia) – Hacienda Cacao Caribe (Venezuela) – HACIENDA DEL CASTILLO (Ecuador) – In conexus / Colaboratorio (Colombia) – Ingemann Fine Cocoa (Nicaragua) – International Chocolate Institute IICCT – KUYAY (Reycal Company SAC) (Peru) – Lareka – MALKA (ECUADORIAN NATIVE FOODS ENF S.A.) (Ecuador) – Manifesto Cacao (Colombia) – MEXICO  – Michael van Emde Boas – Minka Organic Chocolate (Alvamarti) (Ecuador) – Mountain food (Colombia) – MUCHO – Mundo Chocolate (Mexico) – NATIONAL COCOA AND COFFEE BOARD OF CAMEROON (Cameroon) – Nodo Cacaotero del Ariari (Colombia) – Packint SRL (Italy) – Perla Organic (Ecuador) – Peru Trade Commission – Peruvian Nature SAC (Peru) – Powerlogy (Slovakia) –Procesadora Cacao Real (Venezuela) – ProColombiaProEcuador – Progreso – Regal Cacao (India) – Royal Duyvis Wiener B.V. – SELMI – SHATELL (Qulinaria Peru S.A.C.) (Peru) – Solidaridad – Spectra (India) –Suagu (Colombia) – TECNO 3 Bean to Bar (Italy) –Tesoro Amazónico (Chocolatera Artesanal Amazónica S.A.C.) (Peru) – Todoronda (Ecuador) – Tricocoa Ltd. (Venezuela) – UCA SOPPEXCCA (Nicaragua) –Villakuyaya Chocolate (Ecuador) –Vintage Molds – World Cocoa Farmers Organization (Ghana/Netherlands) – Zarahemla By Peter Stevens (Colombia)

Chocoa 4 Business Matchmaking
Haal alles uit je bezoek aan de Trade Fair door alvast je afspraken vooraf in te plannen met de juiste partners! Groei je netwerk en ontmoet nieuwe potentiële klanten. Als bezoeker of standhouder van één van de professionele evenementen op Chocoa mag je gratis gebruik maken van de matchmaking app ‘Chocoa 4 Business’. Doe mee met de nieuwste Chocoa feature laat je bedrijf groeien, ontmoet nieuwe klanten en maak afspraken in de Chocoa 4 Business-app. Het hele jaar door is Matchmaking beschikbaar voor spelers in de cacao en chocolade business. Op deze manier heb je de mogelijkheid om je aanwezigheid op Chocoa te maximaliseren en het meeste eruit te halen. De applicatie begrijpt wie interessant voor jou is om online én op Chocoa te ontmoeten. Toon interesse, plan afspraken, chat en ontmoet elkaar. Standhouders, bezoekers, sponsors en sprekers hebben allemaal de mogelijkheid om deel te nemen aan deze innovatieve kans. Dus meld je  nu aan! Ga naar onze Matchmaking-pagina voor meer informatie.

Matchmaking

cacao beurs

CACAO, MACHINES, DIENSTVERLENING EN MEER

Matchmaking

NIEUWE ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

European Market Academy

BEZOEKEN, NETWERKEN, LEREN

Tijdens de European Markets Academy nemen we je mee op een reis door het hart van de cacao-industrie in Amsterdam. De dag start met een workshopprogramma in de Beurs van Berlage waar je leert over de Europese kwaliteitsmarkt op het gebied van chocolade.

Na de seminars bezoeken we de haven van Amsterdam voor een toer door een van de cacao-warenhuizen. Hier krijgen we een Nederlandse lunch. Hierna eindigen we het programma met een tour door een van de cacao-verwerkingsinstallaties. Zie hier het programma van 2017.

CHOCOLATE MAKERS' FORUM

SEMINARS AND DISCUSSIONS

Je eigen chocolade maken: het is een proces dat veel precisie en behendigheid vereist. Maar de markt voor bijzondere chocolade blijft groeien en en steeds meer chocolademakers zijn betrokken in het bean-to-bar proces. Hoe selecteer je goede cacaobonen? Waar koop je ze? Waar vind je het beste recept en de beste apparatuur om chocolade te maken? En hoe verkoop je die heerlijke zelfgemaakte chocolade?

Tijdens de seminars van van het Forum wordt je meegenomen in de wereld van kleine chocolademakers. Er wordt gekeken naar oplossingen voor praktische problemen en inspireert je om je eigen chocolade te maken. Bekijk het voorlopige programma van het Chocolate Makers' Forum.

Meer dan 85 stands op de Trade Fair, uit vele origines waaronder; Ghana, Côte d’Ivoire, the Congo, Madagascar, Liberia, Guatemala, Venezuela, Costa Rica, Colombia, Bolivia, Mexico, Peru, India, Haïti, Dominican Republic.    

Bekijk het overzicht in de Chocoa Trade Fair Brochure 2017

Koop hier tickets