CHOCOLATE MAKERS’ FORUM
20-21 Feb 2020
Beurs van berlage
Amsterdam

CHOCOA CHOCOLATE MAKERS’ FORUM
Datum: 20-21 februari 2020
Tijd: 09.00 – 17.00 uur
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam

Programma

Bezoek je Chocoa per vlucht of ben je op zoek naar een hotel? Profiteer van speciale Chocoa kortingen op Air France KLM en verschillende hotels.

Hotels
Vluchten

Chocolate Makers’ Forum

Het 2020 Chocolate Makers’ Forum neemt je mee in het proces van de herkomst van de cacaobonen, het maken chocolade en de nieuwste business trends. Of je nou je eigen cacaobonen wil gaan verwerken, een ervaren chocolademakers bent of gewoon veel interesse hebt voor chocolade maken, tijdens dit Forum is er volop mogelijk om te leren en je ervaringen te delen met anderen. Het Forum is bedoeld om een open debat te stimuleren, dus je bent welkom om mee te praten over je ervaringen. Raak geïnspireerd van alle kennis!

Chocoa 4 Business Matchmaking

Doe mee met de nieuwste Chocoa feature laat je bedrijf groeien, ontmoet nieuwe klanten en maak afspraken in de Chocoa 4 Business-app. Het hele jaar door is Matchmaking beschikbaar voor spelers in de cacao en chocolade business. Op deze manier heb je de mogelijkheid om je aanwezigheid op Chocoa te maximaliseren en het meeste eruit te halen. De applicatie begrijpt wie interessant voor jou is om online én op Chocoa te ontmoeten. Toon interesse, plan afspraken, chat en ontmoet elkaar. Standhouders, bezoekers, sponsors en sprekers hebben allemaal de mogelijkheid om deel te nemen aan deze innovatieve kans. Dus meld je nu aan! Ga naar onze Matchmaking-pagina voor meer informatie.

Market place

CACAO, LIQUOR, EQUIPMENT, SERVICES AND MORE

Matchmaking

NIEUWE ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

European Market Academy

BEZOEKEN, NETWERKEN, LEREN

Tijdens de European Markets Academy nemen we je mee op een reis door het hart van de cacao-industrie in Amsterdam. De dag start met een workshopprogramma in de Beurs van Berlage waar je leert over de Europese kwaliteitsmarkt op het gebied van chocolade.

Na de seminars bezoeken we de haven van Amsterdam voor een toer door een van de cacao-warenhuizen. Hier krijgen we een Nederlandse lunch. Hierna eindigen we het programma met een tour door een van de cacao-verwerkingsinstallaties. Zie hier het programma van 2017.

CHOCOLATE MAKERS' FORUM

SEMINARS AND DISCUSSIONS

Je eigen chocolade maken: het is een proces dat veel precisie en behendigheid vereist. Maar de markt voor bijzondere chocolade blijft groeien en en steeds meer chocolademakers zijn betrokken in het bean-to-bar proces. Hoe selecteer je goede cacaobonen? Waar koop je ze? Waar vind je het beste recept en de beste apparatuur om chocolade te maken? En hoe verkoop je die heerlijke zelfgemaakte chocolade?

Tijdens de seminars van van het Forum wordt je meegenomen in de wereld van kleine chocolademakers. Er wordt gekeken naar oplossingen voor praktische problemen en inspireert je om je eigen chocolade te maken. Bekijk het voorlopige programma van het Chocolate Makers' Forum.

Chocolate Makers’ Forum

Tickets