Download de Chocoa 4 Business Matchmaking app hier:

Chocoa 4 Business Matchmaking

MATCHMAKING GAAT LIVE OP 1 FEBRUARI 2020!

Chocoa organiseert verschillende business events: de European Markets Academy (20 feb), Trade Fair (20/21 feb), Chocolatier Masterclass (20 feb), Chocolate Makers’ Forum (20/21 feb), Grand Diner du Chocolat (20 feb), Conference (21 feb) en het Chocolade Festival voor consumenten (22/23 feb). Honderden cacao- en chocoladeprofessionals nemen deel aan deze evenementen om te netwerken en zaken te doen. Bekijk hier een overzicht van al onze zakelijke evenementen.

Om deze zakelijke evenementen te ondersteunen bieden we een gratis online matchmaking service aan met de naam ‘Chocoa 4 Business’. Dit is een online applicatie die op Internet kan worden gebruikt of kan worden gedownload als een Android- of iPhone-app, deze app heet ‘Grip’. De matchmaking-applicatie is een gratis service voor bezoekers van de zakelijke evenementen, standhouders, sprekers en sponsors van al onze evenementen. Op deze manier kunnen deze contact met elkaar leggen al voor Chocoa en ontmoeten in een van de matchmakinggebieden die we aanbieden. Deze evenementen zijn bij uitstek de perfecte gelegenheid om nieuwe zakelijke relaties op te zetten.

‘Chocoa 4 Business’ bevat informatie over standhouders, bezoekers, sprekers en sponsors. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en je maakt makkelijk verbinden met mensen die je anders zou hebben gemist.

Hoe kun je de applicatie gebruiken?

  • Kijk wie de Chocoa business events bijwoont
  • Lees alvast over hun bedrijven en achtergronden
  • Toon interesse door naar rechts te vegen, of naar links als je niet geïnteresseerd bent
  • Boek een afspraak in van 30 minuten voor op Chocoa, bijvoorbeeld in het matchmakinggebied of op uw stand (als je er een hebt)
  • Synchroniseer je afspraken met uw Google / Ical-agenda
  • Bekijk je nieuwe aanbevolen contacten
  • Bekijk de programma’s van alle evenementen
  • Chat en netwerk – het hele jaar door, tot de volgende editie van Chocoa

Zakelijke bezoekers en deelnemers van Chocoa ontvangen een e-mail met hun inloggegevens. Let op: deze service is alleen voor bezoekers, sprekers, sponsors en standhouders van Chocoa.

Jouw bedrijf

Standhouders van Chocoa hebben het voordeel om naast een persoonlijk profiel ook een bedrijfsprofiel te creëren. Deze profielen zijn gekoppeld. Als je niet wilt dat je bedrijf zichtbaar is in de applicatie, laat het ons dan zo snel mogelijk weten op matchmaking@chocoa.nl.

We wensen je een fijne netwerkervaring op Chocoa!

Heeft u vragen over Chocoa 4 Business Matchmaking? Neem hieronder contact met ons op door op de knop te klikken.

Neem contact op
FAQs