European markets academy
19 Feb 2020
Beurs van Berlage
Amsterdam

CHOCOA EUROPEAN MARKETS ACADEMY
Datum: 19 februari 2020
Tijd: 08.00 – 18.00 uur
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam

Regular Ticket: 300 EUR (excl. BTW)

Programma

Bezoek je Chocoa per vlucht of ben je op zoek naar een hotel? Profiteer van speciale Chocoa kortingen op Air France KLM en verschillende hotels.

Hotels
Vluchten

European Markets Academy

De European Markets Academy neemt je mee op reis door het hart van de cacaohandel in Amsterdam! Cacaoproducenten en chocolatiers zullen verschillende workshops van geselecteerde experts volgen over de belangrijkste kenmerken van de Europese cacao- en chocolademarkten. De focus van de workshops ligt op richtlijnen, voorschriften en voorkeuren van klanten. Verder omvat de Academy excursies naar cacao warenhuizen en andere cacaobedrijven in en rond Amsterdam.

De European Markets Academy is uw toegangspoort tot succesvolle zakelijke ondernemingen. Meer informatie is te vinden in het programma.

Er zijn 3 aparte programma’s, voor cacao producenten en exporteurs, voor chocolademakers én voor deelnemers van vorig jaar.

Dit event is momenteel volgeboekt.

Chocoa 4 Business Matchmaking

Je hebt nu de mogelijkheid om uw zakelijke afspraken van tevoren al in te plannen! Neem deel aan de Chocoa 4 Business Matchmaking app. Zie alvast wie Chocoa 2019 bezoekt, groei je netwerk en plan meetings in voor tijdens het evenement. Het hele jaar door kan je vervolgens gebruik maken van Matchmaking. Ga naar onze Matchmaking-pagina voor meer informatie.