European markets academy
20 Feb 2019
Beurs van Berlage
Amsterdam

CHOCOA EUROPEAN MARKETS ACADEMY
Datum: 20 februari 2019
Tijd: 08.00 – 18.00 uur
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam

Tickets
Programma

 

Bezoek je Chocoa per vlucht of ben je op zoek naar een hotel? Profiteer van speciale Chocoa kortingen op Air France KLM en verschillende hotels.

Hotels
Vluchten

European Markets Academy

Tijdens de European Markets Academy reis je met ons mee door het hart van de cacao handel in Amsterdam! Voor exposanten van buiten Europa is de European Markets Academy dé sleutel tot de Europese markt. Cacaoproducenten en chocolatiers krijgen een training over onderwerpen die belangrijk zijn om de regels, voorschriften en voorkeuren van de klant in Europa beter te begrijpen. Verder bezoeken we chocolatiers in Amsterdam, cacao magazijnen en andere cacao bedrijven in de haven van Amsterdam.

We starten de dag met een programma in het historische gebouw, de Beurs van Berlage in Amsterdam. In dit oude handelscentrum leer je over de Europese markt voor de kwaliteit van chocolade en cacao. Na de lunch zullen we de haven van Amsterdam bezoeken en een rondleiding krijgen in één van de cacao magazijnen en een chocoladefabriek. Er zijn 3 aparte programma’s, voor cacao producenten en exporteurs, voor chocolademakers én voor deelnemers van vorig jaar. Voor deelnemers die niet genoeg van alle chocolade en cacao festiviteiten krijgen, sluiten we het programma af met een informeel diner (kosten niet meegerekend).

Chocoa 4 Business Matchmaking

Doe mee met de nieuwste Chocoa feature laat je bedrijf groeien, ontmoet nieuwe klanten en maak afspraken in de Chocoa 4 Business-app. Het hele jaar door is Matchmaking beschikbaar voor spelers in de cacao en chocolade business. Op deze manier heb je de mogelijkheid om je aanwezigheid op Chocoa te maximaliseren en het meeste eruit te halen. De applicatie begrijpt wie interessant voor jou is om online én op Chocoa te ontmoeten. Toon interesse, plan afspraken, chat en ontmoet elkaar. Standhouders, bezoekers, sponsors en sprekers hebben allemaal de mogelijkheid om deel te nemen aan deze innovatieve kans. Dus meld je nu aan! Ga nu naar onze Matchmaking-pagina voor meer informatie.