Conference
21-22 Feb 2019
Beurs van berlage
Amsterdam

CHOCOA CONFERENCE
Datum: 21 en 22 februari 2019
Tijd: 13:00 – 17:00 (21 feb) en 10:00 – 17:00 (22 feb)
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam

Download hier het conference report van 2018, de appendix en de presentaties van het Congres 2018.

Registreer
Prijzen

 

 

Programma

 

 

Bezoek je Chocoa per vlucht of ben je op zoek naar een hotel? Profiteer van speciale Chocoa kortingen op Air France KLM en verschillende hotels.

Hotels
Vluchten

chocoa conference

Neem samen met vertegenwoordigers van over de hele wereld deel aan een debat over duurzaamheid en kwaliteit tijdens de Chocoa Conference 2019. Bovendien staan de deelnemers via de  Cocoa Fair direct in contact met cacaoproducenten van over de hele wereld.

“Choconomics and Cocoa Politics”

Het thema van deze zevende editie van de Chocoa Conference zal zijn “Choconomics and Cocoa Politics” en zal zich bij uitstek lenen voor levendige presentaties en inspirerende discussies.

Macht is voor de politiek wat geld is voor de economie. Politieke macht volgt vaak op economische macht. Het is daarom moeilijk om te onderscheiden of een probleem het gevolg is van het een of van het ander. Is dit waarom belangrijke kwesties, zoals armoede (of de afwezigheid van een leefbaar inkomen), kinderarbeid en ontbossing, niet effectief worden aangepakt? De Conference helpt om deze mythen en feiten te onderscheiden en bespreekt beleidsinnovaties op basis van feiten uit recent gepubliceerde rapporten. Een van de andere onderwerpen is gezondheid: de gezondheid van de cacaoboer en de impact op het levensonderhoud van boeren en de gezondheidseffecten van chocoladeconsumptie.

Een van de programmaonderdelen zijn korte interactieve parallelle ‘break-away sessies’. Deze sessies worden twee keer herhaald met verschillende groepen om deelnemers aan de Conference de mogelijkheid te bieden om een keuze te maken uit twee onderwerpen. Daarnaast geeft dit een mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan diepgaande discussies met de expert die deelnemen aan het debat.

Ook kun je je aanmelden voor het Chocoa Dinner op 21 februari 2019 in het Hilton Amsterdam, waar je fantastisch kunt netwerken terwijl je geniet van een heerlijk menu bereid dat geheel in het thema staat van cacao en chocolade.

Bekijk een video van de Chocoa Business evenementen hier:

Chocoa 4 Business Matchmaking

Doe mee met de nieuwste Chocoa feature laat je bedrijf groeien, ontmoet nieuwe klanten en maak afspraken in de Chocoa 4 Business-app. Het hele jaar door is Matchmaking beschikbaar voor spelers in de cacao en chocolade business. Op deze manier heb je de mogelijkheid om je aanwezigheid op Chocoa te maximaliseren en het meeste eruit te halen. De applicatie begrijpt wie interessant voor jou is om online én op Chocoa te ontmoeten. Toon interesse, plan afspraken, chat en ontmoet elkaar. Standhouders, bezoekers, sponsors en sprekers hebben allemaal de mogelijkheid om deel te nemen aan deze innovatieve kans. Dus meld je nu aan! Ga naar onze Matchmaking-pagina voor meer informatie.

Report 2018

Chocoa conference
Thursday 22nd

Friday 23rd February, 2019

Buy your tickets here