Chocoa Dinner
21 Feb 2019
Beurs van berlage
Amsterdam

CHOCOA DINNER
Datum: 21 februari 2019
Tijd: 19.00 – 22.30 uur
Locatie: Hilton Apollolaan Amsterdam

Regular ticket: 250 EUR (excl. BTW)

Register

 

Bezoek je Chocoa per vlucht of ben je op zoek naar een hotel? Profiteer van speciale Chocoa kortingen op Air France KLM en verschillende hotels.

Hotels
Vluchten

Chocoa Dinner

Wil je een van de belangrijkste Nederlandse netwerkevenementen bijwonen op het gebied van cacao en de chocolade-industrie? Meld je dan aan voor het Chocoa Dinner. Meer dan 200 mensen werkzaam in de chocoladewereld en sponsors zullen genieten van een uniek en inspirerend menu dat geheel in het thema staat van cacao en chocolade.

Het diner is bovendien een geweldige kans om te netwerken. Nodig je zakelijke relaties uit voor het enige business-to-business cacao-evenement in Europa, de steeds groter wordende Cocoa Fair, het congres over duurzame cacao en het Chocoa Dinner.

RESERVERINGEN
Het diner is uitsluitend voor professionals, sponsoren en deelnemers van Chocoa. Voor reserveringen en vragen kun je ons mailen via dinner@chocoa.nl.

Chocoa 4 Business Matchmaking

Doe mee met de nieuwste Chocoa feature laat je bedrijf groeien, ontmoet nieuwe klanten en maak afspraken in de Chocoa 4 Business-app. Het hele jaar door is Matchmaking beschikbaar voor spelers in de cacao en chocolade business. Op deze manier heb je de mogelijkheid om je aanwezigheid op Chocoa te maximaliseren en het meeste eruit te halen. De applicatie begrijpt wie interessant voor jou is om online én op Chocoa te ontmoeten. Toon interesse, plan afspraken, chat en ontmoet elkaar. Standhouders, bezoekers, sponsors en sprekers hebben allemaal de mogelijkheid om deel te nemen aan deze innovatieve kans. Dus meld je nu aan! Ga naar onze Matchmaking-pagina voor meer informatie.

Chocoa Dinner
Donderdag 21 februari 2019