Horeca & Retail event
23 Feb 2020
Beurs van berlage
Amsterdam

RETAIL TRENDS & INNOVATIES
Datum: 23 februari 2020
Tijd: 12.30 – 15.00h
Location: Beurs van Berlage, Amsterdam

Regular Ticket: 10 EUR (excl. BTW)

Register
Programma

Horeca & Retail Event

This event will be presented in Dutch

Voor de derde keer is er tijdens het Festival op zondag 23 februari 2020 een speciaal programma voor de retail over trends en innovaties. Dit is een unieke kans om niet alleen te proeven van hun bijzondere chocolades, maar vooral om de makers van de chocolade zelf te ontmoeten. Het is daarna zoveel makkelijker om de boodschap van smaak en kwaliteit over te brengen naar uw klanten. Tijdens Chocoa komt de hele cacao- en chocolade industrie samen. Van cacaoboeren tot chocolademakers en van winkeliers tot duizenden consumenten. Er zal een grote groep chocolademakers aanwezig zijn uit de Verenigde Staten en uit landen als Maleisië, Indonesië, Ecuador, Peru, Hongarije, Ivoorkust, Ghana en nog veel meer.

Ontdek zelf deze nieuwe chocolades uit de hele wereld. Volg de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen zowel de Nederlandse als de buitenlandse gourmet chocolademarkt. Wat verwachten we in Nederland, hoe doen winkels dit in het buitenland en wat kunnen we daarvan leren? Leer alles over het proeven van chocolade van de enige chocolade sommelier van Nederland en sluit af met een rondleiding over het Chocoa Chocoladefestival en de Matchmaking area voor een ‘meet the maker’.

Programma:

12:30-13.00    Inloop: koffie, thee & chocolade*

13:00-13.05    Introductie Chocoa – Jack Steijn, oprichter van Equipoise

13:05-14.10    Trends & Innovaties en kansen voor retail

Highlights van experts uit USA, Spanje en Nederland.

14:15-14.45    Chocoladeproeverij Caroline Lubbers, chocolade sommelier

14:45-15.00    Rondleiding over het Chocoa Chocolade Festival
Tijdens het festival kunt u vele chocolademakers ontmoeten,afspraken zijn te plannen in de chocoa4business app (de app werkt ook nu al, dus u hoeft niet te wachten tot u bij Chocoa bent om hiermee aan het werk te gaan)

Om 15.00 zal de winnaar van de Chocolate Makers Competition bekend worden gemaakt, een zeer interessante trend om te volgen!