Trade fair
19-23 Feb 2020
Beurs van berlage
Amsterdam

CHOCOA TRADE FAIR
Datum: 20 – 21 februari 2019
Tijd: 09.30 – 18.00 uur
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam

Regular Ticket 1 Dag: 35 EUR (excl. BTW)

Regular ticket 2 dagen: 60 EUR (excl. BTW)

Tickets

Bezoek je Chocoa per vlucht of ben je op zoek naar een hotel? Profiteer van speciale Chocoa kortingen op Air France KLM en verschillende hotels.

Hotels
Vluchten

 

trade fair

Wil je direct van cacaoboeren kopen maar weet je niet precies waar te beginnen? Heb je een nieuwe machine nodig, ben je op zoek naar een cacao warenhuis of op zoektocht naar nieuwe oorsprongen van cacao en opwindende smaken? Wil je je netwerk vergroten en leren over alle nieuwe trends en zakelijke mogelijkheden? Dan is de cacao Trade Fair absoluut interessant voor jou!

De cacao Trade Fair is een marktplaats om nieuwe contacten mogelijk te maken tussen cacaoproducenten, chocolademakers, importeurs, leveranciers van apparatuur en dienstverleners in de cacaosector. Mainstream en ‘fine flavour’ cacao van verschillende oorsprongen zal aanwezig zijn, waaronder: Ghana, Ivoorkust, Congo, Madagaskar, Liberia, Guatamala, Venezuela, Peru, India, Haiti, Dominicaanse Republiek. Check het overzicht van standhouders hier. Of je nu een bestaande chocoladeproducent bent die op zoek is naar nieuwe bronnen of een ambachtelijke bean-to-bar chocolademaker, Chocoa is de plek om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Combineer je deelname of bezoek aan de Trade Fair met:

Bekijk de volgende video van Chocoa voor een impressie van de zakelijke evenementen:

Neem deel aan de live Cocoa of Excellence Bean Auction, Matchmaking service, pop-up cacao presentaties, live cooking en gerichte rondleidingen over de Cocoa zullen het programma compleet maken!

Chocoa 4 Business Matchmaking

Je hebt nu de mogelijkheid om uw zakelijke afspraken van tevoren al in te plannen! Neem deel aan de Chocoa 4 Business Matchmaking app. Zie alvast wie Chocoa 2019 vorig jaar bezocht, groei je netwerk en plan meetings in voor tijdens het evenement. Het hele jaar door kan je vervolgens gebruik maken van Matchmaking. Ga naar onze Matchmaking-pagina voor meer informatie.

Matchmaking

Market place

CACAO, LIQUOR, EQUIPMENT, SERVICES AND MORE

Matchmaking

NIEUWE ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

European Market Academy

BEZOEKEN, NETWERKEN, LEREN

Tijdens de European Markets Academy nemen we je mee op een reis door het hart van de cacao-industrie in Amsterdam. De dag start met een workshopprogramma in de Beurs van Berlage waar je leert over de Europese kwaliteitsmarkt op het gebied van chocolade.

Na de seminars bezoeken we de haven van Amsterdam voor een toer door een van de cacao-warenhuizen. Hier krijgen we een Nederlandse lunch. Hierna eindigen we het programma met een tour door een van de cacao-verwerkingsinstallaties. Zie hier het programma van 2017.

CHOCOLATE MAKERS' FORUM

SEMINARS AND DISCUSSIONS

Je eigen chocolade maken: het is een proces dat veel precisie en behendigheid vereist. Maar de markt voor bijzondere chocolade blijft groeien en en steeds meer chocolademakers zijn betrokken in het bean-to-bar proces. Hoe selecteer je goede cacaobonen? Waar koop je ze? Waar vind je het beste recept en de beste apparatuur om chocolade te maken? En hoe verkoop je die heerlijke zelfgemaakte chocolade?

Tijdens de seminars van van het Forum wordt je meegenomen in de wereld van kleine chocolademakers. Er wordt gekeken naar oplossingen voor praktische problemen en inspireert je om je eigen chocolade te maken. Bekijk het voorlopige programma van het Chocolate Makers' Forum.